Къща "Хамбара"

хамбараКъща "Хамбара" е демонстрация за облагородяващата роля на дизайна в битието на хората. Бившата плевня е претворена в храм на красивото пространство и уюта. Спалнята в бяло е на нивото на централния вход, разположена в емпоре над кухнята и дневната. Диванът в хола е разтегателен. Къщата е пространство, създадено сякаш за игра на светлината, чийто поток се излива от изток, от юг, от запад, отгоре и ... отдолу. Старинно огледало, превърнато в холна маса, отразява падащите от тавана слънчеви лъчи, пречупени от откритите греди на покривната конструкция. В единия ъгъл на дневната има печка "Чудо" на дърва, която подгрява уюта в по-студени дни. Високият над 3 метра прозорец-врата към верандата на юг, превръща плодните дървета в градината в картина, която е част от интериора. Кухничката и трапезарията са в цвят на акация.

Виртуална разходка

Използвайте мишката или стрелките за виртуална разходка из къща "Хамбара".

хамбара план хамбара хамбара хамбара хамбара хамбара хамбара

Настаняване, цени и условия

Цената на нощувка в къща "Хамбара" е 116 лева на вечер. Минимално 2 нощувки. В цената не е включен 9% ДДС. При наемане на къщата за три до пет нощувки, получавате 5% отстъпка от цената, а при повече от пет нощувки - 10%. Ако наемете две къщи - допълнителни 2%, 4% за три къщи и 7% за всичките. При пристигане се заплаща депозит в размер на един наем, който ви се връща при напускане. За повече информация за останалите три къщи, моля вижте "Двуетажната" къща, къща "Вагона" и къща "Плевнята", както и за двора и басейна.

Забележка: Посочената цена важи при настаняване на двама възрастни и две деца. При настаняване на допълнителни възрастни или деца над 7 години, доплащането е 15 лева на човек, на вечер