плевнятаКъща "Плевнята"

Къщата е подходяща за приятелски двойки или голямо семейство. В нея спокойно могат да спят 4 + 2 души. Пред къщата има самостоятелна веранда и градина. Къщата разполага с 2 спални със самостоятелни бани с WC, дневна на ниско ниво и кухня с трапезария на по-високо ниво. Едната спалня е решена като емпоре над дневната стая, а от прозореца има хубава гледка към короните на дървета и Стара планина.

Виртуална разходка

Използвайте мишката или стрелките за виртуална разходка из къща "Плевнята".

Плевнята план плевнята плевнята плевнята плевнята плевнята

Настаняване, цени и условия

Цената на нощувка в къща "Плевнята" е 177 лева на вечер. Минимално 2 нощувки. В цената не е включен 9% ДДС. При наемане на къщата за три до пет нощувки, получавате 5% отстъпка от цената, а при повече от пет нощувки - 10%. Ако наемете две къщи - допълнителни 2%, 4% за три къщи и 7% за всичките. При пристигане се заплаща депозит в размер на един наем, който ви се връща при напускане. За повече информация за останалите три къщи, моля вижте "Двуетажната" къща, къща "Вагона" и къща "Хамбара", както и за двора и басейна.

* Забележка: Посочената цена важи при настаняване на четирима възрастни и две деца. При настаняване на допълнителни възрастни или деца над 7 години, доплащането е 15 лева на човек, на вечер.