Общи условия на "Четирите къщи"

Моля, прочетете и се запознайте с Общите условия на "Четирите къщи", село Костенковци. При резервация и настаняване в обектите на Две Сестри ООД, се счита, че сте прочели и сте се съгласили с настоящите общи условия.

Гаранционен депозит

При настаняване в къщите се внася гаранционен депозит в размер на еднодневен наем, който Ви се възстановява при напускане. Гаранционният депозит служи за обезщетение за нанесените от клиентите щети върху имуществото в съответната къща или върху самата сграда. При напускане на къщите и установяване на щети, домакинът удържа размера на щетите от гаранционния депозит. Ако щетите надвишават размера на депозита, клиентът се задължава да ги възстанови до пълния им размер.

Капаро

При плащане на капаро по банков път, останалите 50% от сумата следва да бъдат заплатени по сметка, най-късно на деня предхождащ деня на настаняването.

Анулиране на резервация

При анулиране на резервация до 60 дни преди датата на настаняването се възстановява полученото капаро.

Часове за настаняване

Настаняването при пристигане става между 15 и 21 часа. Напускане след края на престоя – до 12 часа. При неспазване на часовете за настаняване или освобождаване се дължи такса от 10 лева на час.

Допълнително настаняване

Разтегателните дивани са предвидени да се използват от деца до 7 години. При използването им от възрастни и деца над 7 години се доплащат 15 лв. на човек, на вечер, към цената за съответната къща.

Домашни любимци

В къщите е забранено пребиваването на домашни любимци, освен след изрична уговорка с домакина на тел. 0888 403 740

Джакузи

За пълноценен релакс на гостите има джакузи. То може да бъде ползвано от максимум 5 човека едновременно, като е цената е 28 лева на ден през лятото и 30 - 35 лева на ден през зимата – за всички гости на къщата. Ако желаете да го ползвате, моля предупредете за това вашия домакин Станислав Иванов на тел. 0888 403 740.

Домакин

Станислав Иванов е вашият домакин, който се грижи за комфортния ви престой в „Четирите къщи“. Свържете се с него 24 часа преди пристигането на телефон 0888 403 740, за да организира посрещането и настаняването ви.