Информация за "Четирите къщи"

Двор двор двор двор двор двор двор вагона плевнята двуетажната хамбара басейна Четири къщи с дебели каменни зидове, двор с плодни дървета, басейн, летен бар и гледка, която мами погледа да се скита по меките хълмове на Предбалкана... Къщите предлагат общо 6+1 двойни спални с бани и възможност за настаняване до 20 души, ако се използват разтегателните дивани в дневните*. Всяка от къщите разполага с напълно оборудвана кухня, трапезария, санитарни помещения, собствена веранда и може да се използва самостоятелно. Разпределението и удобствата в помещенията са идеално място за почивка на село и забавления за приятелски семейства или компании.

Интериорът в къщите в никакъв случай не може да се опише като "селски". Обзавеждането в стила на един умерен минимализъм е функционално, без новобогаташки лукс - предимно от естествени материали и в хармония с околната среда. В "Четирите къщи" няма да видите самоцелна декорация. Има Хитроумни акценти в дизайна , но те не изморяват сетивата, а се възползват от красотата на чистите линии и ни връщат удоволствието от играта с предметите: Някои от тях с изненадващо предназначение - дизайнерите също имат чувство за хумор. Най-ценната украса на "Четирите къщи" всъщност е природата около тях и спокойствието, което създават у вас самите.

* Забележка: Разтегателните дивани са предвидени да се използват от деца до 10 години. При използването им от възрастни се доплаща 10 лева на човек, на вечер, към цената за съответната къща.

* Забележка: В къщите е нежелателно пребиваването на домашни любимци, освен след изрична уговорка със собственика на тел. 0888 510 061.

Виртуална разходка

Използвайте мишката или стрелките, за да се разходите и разгледате Четирите къщи.

Настаняване и цени

В зависимост от вашите желания и нужди - уикенд с децата или цяла седмица с голяма компания, сме изработили различни ценови предложения и отстъпки за брой нощувки и според наетите къщи. Маркирайте избраните от вас къщи (чек-бокса до цената) и изберете броя нощувки. Под тях в полето "крайна цена" ще се появи сумата за плащане. Ако ви е интересно как се е получила тя - натиснете "начин на формиране на цените". Отделните къщи може да разгледате чрез линковете под снимките.

При наемане на къща се внася гаранционен депозит в размер на еднодневен наем, който Ви се възстановява при напускане. Гаранционният депозит служи за обезщетение за нанесени щети от клиентите върху имуществото в съответната къща и върху самата сграда. При напускане на къщите и установяване на щети, домакинът удържа размера на щетите от гаранцианния депозит. Ако щетите надвишават размер на депозита, клиентът се задължава да ги възстанови до пълния им размер.

* Забележка: Цените са без включен 9% ДДС

Всички заедно

Къща "Вагона"

"Двуетажната"

Къща "Хамбара"

Къща "Плевнята"

Всички заедно

Къща Вагона

Двуетажната къща

Къща Хамбара

Къща Плевнята

Брой нощувки: Крайна цена:
0 лв.
455.7 лв. 80 лв. 180 лв. 90 лв. 140 лв.

График на заетостта

Предишен
1
Свободна
2
Свободна
3
Свободна
4
Свободна
5
Свободна
6
Свободна
7
Свободна
8
Свободна
9
Свободна
10
Свободна
11
Свободна
12
Свободна
13
Свободна
14
Свободна
15
Свободна
16
Свободна
17
Свободна
18
Свободна
19
Свободна
20
Свободна
21
Свободна
22
Свободна
23
Свободна
24
Свободна
25
Свободна
26
Свободна
27
Свободна
28
Свободна
29
Свободна
30
Свободна
31
Свободна
Следващ
  • Легенда:
  • СвободниСвободни
  • Вагона - заета"Вагона" - заета
  • Двуетажната - заета"Двуетажната" - заета
  • Хамбара - заета"Хамбара" - заета
  • Плевнята - заета"Плевнята" - заета

При плащане по банков път, за издаване на фактура, моля попълнете формата по-долу.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


За плащане по банков път: Пиреос Банк България
IBAN: BG 90 PIRB 8068 1602 7682 50 - Две Сестри ООД
BIC: PIRBBGSF